Το \”έχασαν\” στο μέτρημα, τρείς νεαροί κτηνοτρόφοι και οδηγήθηκαν με χειροπέδες στο τμήμα για να \”πάρουν\” ένα μάθημα από τις αστυνομικές αρχές.

Η υπόθεση αφορά στη σύλληψη τριών ατόμων, ηλικίας 28, 31 και 33 ετών στα Δημοτικά Διαμερίσματα Μελιδονίου και Αποδούλου των Δήμων Μυλοποτάμου και Αμαρίου αντίστοιχα, από αστυνομικούς των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου για παραβάσεις Αστυνομικής Διάταξης περί ζωοκλοπής.

Ειδικότερα, σε γενόμενους ελέγχους που διενεργήθηκαν από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, στο κοινό ποίμνιο του 28χρονου και του 31χρονου στο Αποδούλου Ρεθύμνου και στο ποίμνιο του 33χρονου στο Μελιδόνι Μυλοποτάμου, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν λιγότερα αιγοπρόβατα από αυτά που είχαν δηλώσει στις κτηνοτροφικές τους δηλώσεις του έτους 2011 και ότι μέρος του ποιμνίου τους δεν έφερε την προβλεπόμενη σήμανση (ενώτια).

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα (05-10-2012), στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook