Θετική εξέλιξη χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς την επικείμενη επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου κυρίας Αγγέλας Μέρκελ στην χώρα μας την επόμενη Τρίτη σε δηλώσεις που έκανε επιστρέφοντας από το Παρίσι ενώ απήυθηνε αυστηρό μήνυμα σε όσους υποθάλπτουν ή ανέχονται επεισόδια όπως τα χθεσινά στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης λέγοντας ότι «δεν θα αφήσει την χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι».

«Αυτή την ώρα η κυβέρνηση δίνει μάχη για την αξιοπιστία και τη σωτηρία της χώρας, ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού» ανέφερε ο κ. Σαμαράς. «Απατώνται όσοι νομίζουν ότι θα αφήσω την χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι» πρόσθεσε αναφερόμενος εμμέσως στα χθεσινά επεισόδια στο υπουργείο Αμύνης και συνέχισε: «Λυπάμαι για εκείνους που δεν βοηθούν αλλά αντίθετα ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Δεν αποπροσανατολιζόμαστε θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα».

Ερωτηθείς για την επικείμενη επίσκεψη της καγκελαρίου της Γερμανίας στην χώρα μας δήλωσε: «Είναι θετική εξέλιξη ότι η δέχθηκε την πρόσκλησή μου να έλθει στην χώρα μας θα την υποδεχθούμε όπως αρμόζει σε έναν ηγέτη μεγάλης δύναμης και φίλης χώρας».


protothema.gr