Στα πλαίσια της πανελλαδικής εκστρατείας που εξήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ ξεκινά και στα Χανιά η συλλογή υπογραφών για τη δημιουργία Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής με σκοπό να διαπιστωθεί, πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο και ποιοι ευθύνονται.

Από σήμερα, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής θα γυρίζουν πόρτα με πόρτα στην πόλη συλλέγοντας υπογραφές και εντός των επομένων ημερών θα στηθεί και αντίστοιχο τραπεζάκι στην πλατεία της Αγοράς

Όπως αναφέρεται σε σχετικό κάλεσμα του κόμματος:

\”Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε πεπεισμένοι, πως η δύναμη του ενωμένου λαού είναι η μόνη που μπορεί να βάλει τέρμα στην συνέχιση της εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος της πατρίδας μας. Καλούμε όλες τις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες με αφορμή και την ιστορική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου να ενώσουν την φωνή τους με τη δική μας, ώστε όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε και πάλι ΟΧΙ, δίνοντας για άλλη μια φορά στην ιστορία το σύνθημα για την παλλαϊκή αντίσταση στα σχέδια των νέων οικονομικών κατακτητών και των ντόπιων βοηθών τους.

ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ! Γιατί είμαστε σίγουροι πως η κάθε υπογραφή θα είναι κι ένα ΟΧΙ στα σχέδια των τοκογλύφων\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook