Αποζημίωση ύψους 10 εκατ. δολαρίων αξιώνει από νοσοκόμα βετεράνος του αμερικανικού στρατού, κατηγορώντας την ότι τον άφησε σεξουαλικά ανίκανο, προκαλώντας του «κρυοπάγημα» στο… πέος.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 61χρονου άνδρα, κατά τη θητεία του στον στρατό, το 1968, υπεβλήθη σε εγχείρηση στη βουβωνική χώρα στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Λέξινγκτον στο Κεντάκι. Συγκεκριμένα, κατηγορεί τη νοσοκόμα ότι μετά το χειρουργείο τοποθετούσε στην περιοχή επιθέματα πάγου, ώστε να υποχωρήσει το πρήξιμο και ο πόνος.

Η συνεχής χρήση πάγου, ωστόσο, είχε ως αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να πάθει κρυοπάγημα στο πέος, που εξελίχθηκε σε γάγγραινα, με αποτέλεσμα μέχρι το 2010 να υποβάλλεται συνεχώς σε εγχειρήσεις, ώστε να σώσει το μόριό του, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Ο 61χρονος κατηγορεί τη νοσοκόμα ότι δεν τον επέβλεπε σωστά, καθώς του είχε αφήσει το παγωμένο επίθεμα περισσότερο από 19 ώρες. «Εκτός ότι μου στέρησαν τον ανδρισμό μου, μου στέρησαν ακόμη και τη δυνατότητα να ουρώ ως άνθρωπος» δήλωσε ο ίδιος στον αμερικανικό Τύπο.


zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook