Στον Πλατανιά σίγουρα υπάρχει απογοήτευση από την δεύτερη συνεχόμενη ήττα πού ήρθε στον Πύργο από τον Πανηλειακό.Επειδή τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να διατηρήσουν την ηρεμία στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» και να υπάρξει συγκέντρωση πλέον για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιγιάλειο.

 

Βέβαια μετά και το «διπλό» της Παναχαϊκής στην Ρόδο οι Αχαιοί έγιναν πρώτο φαβορί για την απευθείας άνοδο και η κατάσταση πλέον δεν είναι στα χέρια του Πλατανιά. Υπάρχουν όμως ακόμα 5 αγωνιστικές στις οποίες θα κριθεί η κορυφή αλλά και οι δυο επόμενες θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ. Μπορεί να έπεσε από την πρώτη θέση η ομάδα του Τίμου Καβακά αλλά υπάρχει δρόμος και πρέπει να προσέξει στη συνέχεια για να μην βγει εκτός τριάδας και να διεκδικήσει έστω από τα μπαράζ την ιστορική ευκαιρία της συμμετοχής στην Football League.

 

Το κακό για την χανιώτικη ομάδα βέβαια είναι ότι δεν διαχειρήστηκε σωστά την παραμονή της στην κορυφή αφού μπορεί να βρέθηκε εκεί με κόπο και μεγάλη προσπάθεια αλλά μέσα σε τέσσερις αγωνιστικές (τρεις ουσιαστικά μέσα στο γήπεδο) τα «γκρέμισε» όλα και έπεσε από αυτήν. Σε τρία ματς με Βύζα, ΑΟΧ και Πανηλειακό με μάξιμουμ βαθμών τους 9 ο Πλατανιάς πήρε μόλις 1 και χάλασε ότι είχε χτίσει τόσο καιρό. Οι ελπίδες όμως για άνοδο δεν έχουν χαθεί και αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με τον Παναιγιάλειο οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν την επιστροφή στις νίκες για να διατηρηθούν στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

 

Αγωνιστικά προβλήματα ουσιαστικά δεν υπάρχουν για τους Χανιώτες αφού ο αρχηγός της ομάδας Πότσι επιστρέφει στην διάθεση του Καβακά και αναμένεται να πάρει και πάλι θέση στον κεντρικό άξονα.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook