Ταλαιπωρία θα υποστεί η ομάδα Κ20 του Πλατανιά μέχρι να μεταβεί στο Κιλκίς, όπου το Σάββατο (6/10) θα αντιμετωπίσει για την 6η αγωνιστική την αντίστοιχη ομάδα του Άρη.
Η χανιώτικη ομάδα θα αναχωρήσει το Σάββατο το πρωί από το αεροδρόμιο των Χανίων με προορισμό την Αθήνα, όπου στη συνέχεια με νέα πτήση από το \”Ελ. Βενιζέλος\” θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη.
Από εκεί οδικώς η αποστολή θα βρεθεί στο Κιλκίς, αφού η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στο Αθλητικό κέντρο Ατέρμων στις 15.00.
Πέρα από την απουσία του Γαλανίδη, ο Νίκος Πασβάντης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές. 
Ενίσχυση από την πρώτη ομάδα δεν θα υπάρξει, αφού ο Γιακουμάκης αναμένεται να είναι στην αποστολή της πρώτης ομάδας, ο Τσοντάκης είναι τραυματίας και ο Σαμπέδρο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ακόμα, αφού δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του. 
Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι: Κοκκαλάς,  Τερεζάκης, Μπουρμπάκης, Πατρικάκης, Κονονένκο, Μαμινάκης, Ν. Ροκάκης, Ν. Πάτας, Σ. Πάτας, Ι. Μαραγκουδάκης, Κ. Μαραγκουδάκης, Λίκας, Ντούπης, Πατακάκης, Τσικουδάκης, Καζαντζής, Τσίτας, Τζαγκαράκης, Χαραλαμπάκης
Διαιτητής θα είναι ο Βουρνέλης, με βοηθούς τους Νατσιόπουλο και Κούλα, όλοι τους από τη Μακεδονία.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook