Για την τόνωση της αγροτικής παραγωγής και ειδικότερα της οινοπαραγωγής, καθώς και για τις αναπτυξιακές προοπτικές του νομού, συζήτησε ο βουλευτής Ν.Δ. Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης, κατά τη διάρκεια θεματικών επισκέψεων του στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων.

Με αφορμή σχετική ερώτηση που κατέθεσε για την οινοπαραγωγή, αλλά και τις δυνατότητες ανάπτυξης του τοπικού αμπελώνα, ο κ. Σενετάκης ξεκίνησε την περιοδεία του με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Πεζών.

Ο κ. Σενετάκης πραγματοποίησε ενημερωτική σύσκεψη με το προεδρείο της Ένωσης, ενώ ενημέρωσε παράλληλα για τη σχετική ερώτηση του, που έχει καταθέσει στη Βουλή. Από την πλευρά τους οι αρμόδιοι της Ένωσης ενημέρωσαν τον κ. Σενετάκη για την υφιστάμενη κατάσταση, ενώ τον ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις της.

Ενημερωτική συνάντηση είχε παράλληλα ο βουλευτής Ν.Δ. Ηρακλείου και στο οινοποιείο Μίνως. Στο οινοποιείο, που είναι ένα από τα παλαιότερα στο νομό Ηρακλείου, ο κ. Σενετάκης ενημερώθηκε για την κατάσταση αναφορικά με την οινοπαραγωγή και από τον υπεύθυνο κ. Μηλιαράκη, ο οποίος ξενάγησε το βουλευτή, τόσο στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου, όσο και στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Οίνου που λειτουργεί σε αυτό.

Ο κ. Σενετάκης ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών του στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων, με επίσκεψη στο Δημαρχείο, όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Ρούσσος Κυπριωτάκης.

Στο πλαίσιο των συνεχών επισκέψεων του σε όλους τους Δήμους του νομού Ηρακλείου, ο κ. Σενετάκης ενημερώθηκε και στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων για τα υφιστάμενα ζητήματα που υπάρχουν, σε μια αναλυτική ενημερωτική παρουσίαση από το Δήμαρχο.

Ο κ. Σενετάκης, ανέφερε για μία ακόμα φορά την πρόθεση του για διαρκή συνεργασία με όλους τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ δήλωσε πως στόχος του είναι μέσα σ’ ένα πλαίσιο διαλόγου, να προωθούνται, αλλά και να επιλύονται ζητήματα στο βαθμό του εφικτού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook