τελευταία ενημέρωση: 19:14

Ένα τραγικό περιστατικό αναστάτωσε το απόγευμα το χωριό Πλάκα στον Αποκόρωνα Χανίων, όταν οδηγός οχήματος, που κατά πάσα πιθανότητα υπέστη ανακοπή και πέθανε πάνω στο τιμόνι, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να βρεθεί στο ισόγειο σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν εκτυλίχτηκε ως εξής:

Ο οδηγός του οχήματος, ένας Άγγλος ηλικίας 75 ετών, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, προδόθηκε από την καρδιά του ενώ οδηγούσε.

Ο συνοδηγός του οχήματος, συμπατριώτης του άτυχου άντρα και ίδιας ηλικίας,  αντιλήφτηκε ότι κάτι συνέβαινε και καθώς το όχημα κατευθύνονταν προς γκρεμό, έπιασε το τιμόνι και το έστρεψε απότομα προς την αντίθετη κατεύθυνση προκειμένου να αποφύγει την πτώση, με αποτέλεσμα το όχημα να φύγει από το δρόμο και να βρεθεί στο ισόγειο ενός σπιτιού.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα καθώς αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι έχει εγκλωβιστεί ένα άτομο στο όχημα, η αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 75χρονο οδηγό νεκρό.

Ο συνοδηγός του οχήματος δεν έχει πάθει το παραμικρό ωστόσο σοκαρισμένος περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα συνέβησαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook