Όσο ζεί ελπίζει ο Πανακρωτηριακός όσον αφορά την «μάχη» της παραμονής στο Περιφερειακό. Η ομάδα του Νότη Ματιγάκη δεν παραδίδει…πνεύμα και μετά τη νίκη με 2-0 επί του Ηροδότου μείωσε στους 5 βαθμούς την απόσταση από την ζώνη υποβιβασμού εκμεταλλευόμενη και το ρεπό του Ρεθύμνου.

 

Οι νεοφώτιστοι στην Κατηγορία θα παλέψουν με όσες δυνάμεις έχουν να κυνηγήσουν την παραμονή τους σε αυτήν και είχαν θέσει ως στόχο το «5 στα 5» μέχρι το τέλος και πριν την αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο.

 

Η αρχή έγινε κόντρα στην ιστορική ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού και πλέον στο Ακρωτήρι στοχεύουν σε ακόμα 4 νίκες μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα και ελπίζουνε με αυτές είτε να παραμείνουν στο Περιφερειακό είτε έστω να το αποχαιρετήσουν με ψηλά το κεφάλι.

 

Κόντρα στον Ηρόδοτο εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χατζής που πέτυχε το ένα από τα δύο γκολ ενώ και η άλλη μεταγραφή του Ιανουαρίου, ο νεαρός Μπασιαδάκης, σκόραρε βοηθώντας στη νίκη επί του «Ηρο».

 

Πλέον για τον Πανακρωτηριακό στον ορίζοντα υπάρχει η δεύτερη στη σειρά αναμέτρηση με ηρακλειώτικη ομάδα μόνο που τώρα η αποστολή φαντάζει πιο δύσκολη αφού είναι εκτός έδρας με αντίπαλο τις Ασίτες, που προέρχονται από την εντυπωσιακή νίκη μέσα στην Επισκοπή.

 

Πάντως όπως δήλωσε και ο προπονητής του Ακρωτηρίου, Νότης Ματιγάκης «θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέλος, είχαμε βάλει στόχο το 5 στα 5 και το υποσχεθήκαμε στον κόσμο και αν χρειαστεί να πεθάνουμε και μέσα στο γήπεδο για αυτό…»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook