Η εταιρεία Terra Creta Α.Β.Ε.Ε. διοργανώνει από 11 έως 14 Οκτωβρίου 2012 Διεθνές Συνέδριο για το Ελαιόλαδο στο ξενοδοχείο IOLIDA BEACH στην περιοχή Αγ. Μαρίνα Χανίων.

Ο σκοπός του συνεδρίου είναι η διάχυση της γνώσης γύρω από τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου ως τρόφιμο υψηλής θρεπτικής και βιολογικής αξίας. Θέτοντας στο επίκεντρο του συνεδρίου την ποιότητα αλλά και την ασφάλεια του ελαιολάδου η Terra Creta φιλοδοξεί να αναδείξει τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές έρευνες για το προϊόν, αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται στις Διεθνείς Αγορές.

Με την συμμετοχή επιστημόνων, συνέδρων και δημοσιογράφων από 14 χώρες το συνέδριο θα δώσει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να καταθέσουν την επιστημονική γνώση τους, τις απόψεις τους, αλλά και να σχεδιάσουν τις μελλοντικές κινήσεις τους, βάση των απαιτήσεων και των αναγκών των Διεθνών Αγορών.

Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στο να γνωρίσουν οι σύνεδροι το ελαιόλαδο συμμετέχοντας σε μία σειρά από δράσεις βιωματικού χαρακτήρα.

Τόσο οι επιστημονικές εισηγήσεις όσο και η συμμετοχή στην συλλογή ελαιοκάρπου, στην έκθλιψη, στην γευστική δοκιμή, αλλά και στο μαγείρεμά του, αποτελούν μέρος μια τετραήμερης αξέχαστης εμπειρίας που θα δώσει την δυνατότητα στους συνέδρους να γνωρίσουν το λάδι ως έναν από τους φυσικότερους χυμούς.

• Για οποιαδήποτε πληροφορία για το συνέδριο αλλά και για τυχόν συμμετοχή σ΄ αυτό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ 28240 83340-41-44

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook