Με 20 ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου (6/10) από το Ηράκλειο, απευθείας για Θεσσαλονίκη, η αποστολή του Πλατανιά για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη.
Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται ο Ηλίας Αναστασάκος, που είχε ενοχλήσεις στη μέση την Τετάρτη (3/10), αλλά και ο Θωμάς Ναζλίδης, που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό. 
Η σχετική ενημέρωση του Πλατανιά:
\”Με είκοσι παίκτες στην αποστολή αναχωρεί αεροπορικώς αύριο, Σάββατο, το μεσημέρι, από το Ηράκλειο, απευθείας για Θεσσαλονίκη, η ομάδα του Πλατανιά, η οποία το απόγευμα της Κυριακής 7 Οκτωβρίου 2012, στις 18.15, θα αντιμετωπίσει τον Άρη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ. Σημειώνεται ότι το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα του Πλατανιά θα πραγματοποιήσει προπόνηση στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, στην αποστολή του Πλατανιά ο Γιάννης Χατζηνικολάου επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Αναστασάκο, Αργυρόπουλο, Γιακουμάκη, Γκονζάλες, Δέντσα, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Λαζαρίδη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ναζλίδη, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργο, Ποτουρίδη, Τζανή.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook