Δηλώσεις στην τηλεόραση της Nova έκανε ο προπονητής του Άρη Μάκης Κατσαβάκης, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στο παιχνίδι της Κυριακής (7/10, 18.15) με τον Πλατανιά.
Ο έμπειρος τεχνικός στο κομμάτι της αναφοράς του στον αγώνα με τη χανιώτικη ομάδα τόνισε:

«Ένα παιχνίδι οριακό για εμάς. Θέλει προσοχή. Ο αντίπαλος είναι ενισχυμένος, έχοντας την ψυχολογία της ομάδας που μπαίνει πρώτη φορά στην κατηγορία. Έχει, λοιπόν, τον αέρα, δεν έχει το άγχος. Άρα θέλει προσοχή, επιμονή από την έναρξη του παιχνιδιού και μέχρι το τέλος με σοβαρότητα. Νομίζω θα πάνε όλα καλά».

Σε επισήμανση ότι και το ματς με την Κέρκυρα το είχε χαρακτηρίσει οριακό σχολίασε:

«Έτσι θα πάει. Το κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Ξέρουμε ότι ο Άρης έχει συνηθίσει όλα τα παιχνίδια να τα κερδίζει στην έδρα του, να τα διεκδικεί με περισσότερες πιθανότητες. Βέβαια, φέτος, δεν έχουμε την πολυτέλεια να το κάνουμε, αλλά σίγουρα πρέπει να έχουμε περισσότερο πάθος, ώστε να μεγιστοποιούμε τις πιθανότητες». 

Σχετικά με τους παίκτες του Πλατανιά που ξεχωρίζει σημείωσε:

«Κοιτάξτε, ο Πλατανιάς έχει γεμίσει με έμπειρους παίκτες. Ο Αναστασάκος, είναι άκρως επικίνδυνος, όπως και ο Ουντότζι. Στο κέντρο έχει καλούς και δυνατούς σουτέρ, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Είναι ομάδα που σκοράρει και παράλληλα προσέχει τα νώτα της».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook