Τελευταία ενημέρωση 15.45

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χίου και πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο κ. Σαρρής θα αντικαταστήσει τον Σοφοκλή Πιλάβιο στην προεδρία της ΕΠΟ, αφού συγκέντρωσε 37 ψήφους από τις Ενώσεις έναντι 20 που πήρε ο άλλος υποψήφιος Βασίλης Γκαγκάτσης.
Από την παράταξη του νέου προέδρου της ΕΠΟ εκλέχθηκαν και οι 15 υποψήφιοι, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων Γιώργος Βούρβαχης. 
Η δήλωση του κ. Σαρρή μετά την εκλογή του:

«Το Ελληνικό Ποδόσφαιρο αποφάσισε με το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα να κινηθεί προς το μέλλον.
Η νέα διοίκηση αντιλαμβάνεται πλήρως τις δυσκολίες μιας περιόδου στην οποία το άθλημα υποφέρει, όπως και η ελληνική κοινωνία. Είναι, όμως, έτοιμη να εγγυηθεί, σε συνεργασία με όλους τους ελληνικούς φορείς και προς όλες τις κατευθύνσεις, την πλήρη εφαρμογή των κανονισμών, χωρίς εκπτώσεις και παρεμβάσεις και να εργαστεί σκληρά για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου με σχέδιο και όραμα για την επόμενη μέρα.
Κλειδί της επιτυχίας θα είναι η άριστη συνεργασία της ποδοσφαιρικής οικογένειας, η συλλογική διοίκηση της Ομοσπονδίας και η ανάπτυξη σταθερά καλών σχέσεων με την πολιτεία, έτσι ώστε το αυτοδιοίκητο να λάβει το χαρακτήρα που θα βοηθήσει αποτελεσματικά στην πρόοδο του ποδοσφαίρου.
Ευχαριστώ όλες τις Ενώσεις που πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία, ανεξάρτητα με το αν μας ψήφισαν ή όχι. Απέναντι σε όλους η νέα διοίκηση θα σταθεί με το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια επιθυμία για προσφορά».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook