Ο Φώτης Παπουλής ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Κυριακάτικης αναμέτρησης του ΟΦΗ κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, καθώς ήταν αυτός που στο 80ο λεπτό της συνάντησης κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και ουσιαστικά να χαρίσει τη νίκη στον Κρητικό σύλλογο. 
Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μιλώντας στο www.onsports.gr εξύμνησε την προσπάθεια του συμπαίκτη του Χρήστου Μπούρμπου που του έδωσε την πάσα στο γκολ ενώ, έκανε και την αφιέρωσή του λέγοντας χαρακτηριστικά: Το αφιερώνω στους δικούς μου ανθρώπους, στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου αλλά και σ’ όλους τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Όλοι μαζί παλεύουμε και ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Όλη η προσπάθεια είναι του Μπούρμπου και το μεγαλύτερο μέρος του γκολ του ανήκει. Το περίμενα ότι θα κερδίσει τη μπάλα και θα προλάβει να τη γυρίσει προς εμένα. Όποιος ξέρει τον Μπούρμπο γνωρίζει ότι κυνηγάει κάθε φάση. Εγώ από την πλευρά μου γύρισα το σώμα μου, σούταρα προς την εστία και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα».
Ο Παπουλής αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό λέγοντας ότι: «Όλοι γνωρίζουμε ότι έχουμε έναν τελικό μπροστά μας τον οποίο αν κερδίσουμε τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα και πιο εύκολα για μας. Μειώνοντας στους πέντε βαθμούς τη διαφορά μας από τον αντίπαλό μας είναι λογικό μετά το άγχος να κυνηγάει τον Παναιτωλικό ο οποίος εκτός της δική μας έχει να περάσει και από άλλες δύσκολες έδρες»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook