Αν και μετά τη βαριά ήττα από τη Skoda Ξάνθη η ψυχολογία δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, η ομάδα Κ20 του Πλατανιά πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Super League, απέναντι στον Άρη, στο αθλητικό κέντρο Ατέρμων στο Κιλκίς.
Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Πασβάντη άξιζαν κάτι παραπάνω από το εις βάρος τους 1-0, αφού έχασαν σωρεία ευκαιριών. 
Η προσπάθεια που κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές της χανιώτικης ομάδας ήταν σπουδαία, αφού ήταν ήδη επιφορτισμένοι από την κούραση του ταξιδιού, αφού άλλαξαν δύο αεροπλάνα από το πρωί του Σαββάτου (6/10) και στη συνέχεια μετέβησαν με λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη στο Κιλκίς.
Ο Άρης πήρε τη νίκη με το γκολ του Κρυστάλλη στο 26\’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας.
Η συνέχεια άνηκε στον Πλατανιά, που έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Τσίτα (30\’) και Λίκα (37\’), για να λήξει το ημίχρονο με το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί και στο β\’ μέρος, με τον Σ. Πάτα να \”νικιέται\” σε τετ-α-τετ από τον Παπαδόπουλο (46\’) και τον Μπουρμπάκη μετά την εκτέλεση κόρνερ να μην πιάνει εξ\’ επαφής καλά το \”ψαλιδάκι\” που επιχείρησε. Στο 52\’ εξαιρετικό σουτ του Κ. Μαραγκουδάκη απέκρουσε ο Παπαδόπουλος, ενώ καλές ευκαιρίες έχασαν και οι Τσίτας (60\’) και Ντούπης (68\’).
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για να φύγει έστω με το βαθμό της ισοπαλίας η Κ20 του Πλατανιά χάθηκε στο 82\’ με τον Τσικουδάκη, που \”σημάδεψε\” το δοκάρι.
\”Ήτανε η καλύτερη μας εμφάνιση στο πρωτάθλημα και αυτή με τη μεγαλύτερη διάρκεια. Βάσει των ευκαιριών που είχαμε αξίζαμε έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ και έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, παρότι προερχόμασταν από μία βαριά ήττα από τη Ξάνθη που είχε επηρεάσει τη ψυχολογία της ομάδας\” δήλωσε μετά το τέλος του ματς στο Flashnews.gr ο προπονητής της Κ20 του Πλατανιά Νίκος Πασβάντης.

Άρης (Νίκος Πασιαλής): Παπαδόπουλος, Πολυζωίδης, Τσιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Τουλκερίδης (55’ Καρασίμος), Αντωνιάδης, Σταυρόπουλος (55’ Παπακώστας), Ταυταρίδης, Παλιάτσος, Κρυστάλλης, Ζαχαριουδάκης.

Πλατανιάς (Νίκος Πασβάντης): Κοκκαλάς, Κονονένκο, Μπουρμπάκης, Πατρικάκης, Μαμινάκης, Κ. Μαραγκουδάκης, Ντούπης (78’ Καζαντζής), Τσίτας, Τσικουδάκης, Σ. Πάτας (67’ Ν. Ροκάκης), Λίκας (62’ Τζαγκαράκης)

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook