Τρίωρη παναττική στάση εργασίας από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 3.00 το απόγευμα και συλλαλητήριο στις 13.00 μετά το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Τρίτη 9 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και τον ιδιωτικό Τομέα, ενόψει της επίσκεψης της Μέρκελ στην Ελλάδα.

Τις κινητοποιήσεις αποφάσισαν τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, προκειμένου οι εργαζόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν την αντίθεσή τους, «στην πολιτική που ακολουθείται από τον ηγετικό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση των τριτοβάθμιων σωματείων.

«Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι δεν αντέχουν άλλο την τιμωρητική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αντί να λύνει τα προβλήματα της χώρας, εξαθλιώνει την κοινωνία και βουλιάζει σε αδιέξοδα και ύφεση την οικονομία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Για την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν εξαγγείλει συλλαλητήριο για τις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών.

 

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook