Νέα μόδα έχει ξεκινήσει στην Ιαπωνία, αυτήν του «καφέ αγκαλιάς». Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Αντί για καφέ, κοπέλες σερβίρουν… αγκαλιές. Οι κουρασμένοι πελάτες έχουν την ευκαιρία αντί γενναίου αντιτίμου να απολαύσουν έναν υπνάκο στην αγκαλιά μίας όμορφης κοπέλας. Οι τιμές ξεκινούν από τα 38 δολάρια για είκοσι λεπτά ωραιότατου ύπνου κι όσο περισσότερη ώρα επιθυμούν να κοιμηθούν τόσα περισσότερα θα πληρώνουν.

Το καφέ Soineya αυτοπεριγράφεται ως «ειδικό κατάστημα συγκοίμησης», ενώ ο εκπρόσωπός του τονίζει ότι προσφέρει στους πελάτες του «την απλή και απόλυτη απόλαυση του να κοιμάσαι δίπλα σ’ έναν άνθρωπο» χωρίς η σχέση να περικλείει σεξ. Οι πρόθυμοι πελάτες να απολαύσουν έναν υπνάκο και μια αγκαλιά πληρώνουν από 38 δολάρια τα 20 λεπτά και οι τιμές κλιμακώνονται. Μία ώρα κοστίζει 77 δολάρια, αλλά αν κάποιος διαθέτει το ποσό και την όρεξη για πολύ ύπνο, έως και 10 ώρες θα πληρώσει 640 δολάρια… Κομματάκι ακριβός λοιπόν ο ύπνος μετά συντρόφου στην Ιαπωνία.

\"\"

Να σημειώσουμε, ότι το καφέ επιβαρύνει τον πελάτη αν επιθυμεί να επιλέξει μόνος του την κοπέλα με την οποία θα κοιμηθεί αγκαλιά, σύμφωνα με την Japan Today. Επίσης, επιπλέον επιβαρύνσεις έχουν αν θέλουν η κοπέλα να τους χαϊδεύει το κεφάλι, να τους κοιτά στα μάτια ή να τους κάνει μασάζ στα πόδια. Οι τιμές αυτές διπλασιάζονται αν ο πελάτης επιθυμεί να προσφέρει όλα αυτά στην κοπέλα με την οποία θα κοιμηθεί!

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook