Άγιο φαίνεται ότι είχαν οι επιβάτες τριών οχημάτων που "πρωταγωνίστησαν" σε καραμπόλα στην Εθνική Οδό Χανίων - Ρεθύμνου στο ύψος της Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας ιερέας με την πενταμελή οικογένειά του συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα τζιπ μάρκας Honda στο οποίο επέβαινε ένα άτομο ηλικίας 60 ετών.

Από τη σύγκρουση, το τζιπ έφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο όχημα, ημιφορτηγό στο  οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Η δεύτερη σύγκρουση ήταν σφοδρή με συνέπεια το ημιφορτηγό να εκτραπεί της πορείας του και να βγει εκτός δρόμου ενώ ο οδηγός του οχήματος, ένας 33χρονος Αλβανικής υπηκοότητας, εγκλωβίστηκε σε αυτό.


φωτο από το σημείο του ατυχήματος

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του 33χρονου ο οποίος έφερε κατάγματα στα κάτω άκρα και χρειάστηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο Νοσοκομείο επίσης διεκομίσθη, για προληπτικούς κυρίως λόγους και ο 60χρονος οδηγός του τζιπ ενώ από την πενταμελή οικογένεια του ιερέα, που επέβαινε στο πρώτο όχημα, δεν τραυματίστηκε κανείς.