Ομάδα Νορβηγών από την πρεσβεία στην Αθήνα, θα βρίσκεται από σήμερα στα Χανιά προκειμένου να ερευνήσει για τον 62χρονο Terje Reppen, επισκέπτη από τη Νορβηγία που αγνοείται εδώ και 10 ημέρες όταν αποπειράθηκε μόνος του να διασχίσει το μονοπάτι Ε4 μεταξύ Σούγιας και Παλαιόχωρας.

Η ομάδα των Νορβηγών που δεν θα εκπροσωπούν αρχές της χώρας, θα έχει συνάντηση με τις αστυνομικές αρχές των Χανίων.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος 62χρονος Terje Reppen, το πρωί της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε πεζός να πάει στη Παλαιόχωρα από τη Σούγια, για να επιστρέψει με το καραβάκι στο σημείο αναχώρησης του. Όμως δεν έφθασε ποτέ στην προορισμό του με αποτέλεσμα να έχει στηθεί μια ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό του στην ευρύτερη περιοχή.

Η σύζυγος του 62χρονου Νορβηγού ειδοποίησε το βράδυ της Κυριακής το αστυνομικό τμήμα Καντάνου ότι τα ίχνη του αγαπημένου της προσώπου αγνοούνται και εκτοτε έχει ξεκινήσει μια γιγαντιαία επιχειρηση για τον εντοπισμό του με τη συμμετοχή αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων και των ΤΑΕ ενώ έχει κινητοποιηθεί και το τμήμα ΠΣΕΑ της Αντιπεριφέρειας Χανίων, ο Ερυθρός Σταυρός, καθώς και εθελοντές που γνωρίζουν τη δύσβατη περιοχή.

Η άφιξη στρατιωτικού ελικοπτέρου που απογειώθηκε από το Ηράκλειο για να μετέχει στις έρευνες δημιούργησε ελπίδες ότι ο Νορβηγός θα εντοπιστεί, οι οποίες ωστόσο αποδείχτηκαν φρούδες