Κάποιοι κοκκινίζουν βλέποντας τη μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας γυμνή. Εμείς προτιμάμε να κοκκινίζουμε βλέποντας ξανά και ξανά αυτά εδώ τα εξώφυλλα. 

Δείτε παρακάτω τα 13 γυμνά εξώφυλλα που θα σε κάνουν να ξεχάσεις την Kate Middleton

Οι πρωταγωνιστές του\’True Blood\’
\"\"

 

Οι Alexander Skarsgard, Anna Paquin και Stephen Moyer αναστάτωσαν όλες τις παρθένες και μη του πλανήτη με αυτό το εξώφυλλο του Rolling Stone, τον Σεπτέμβριο του 2010. Είμαστε σίγουροι πως μετά από αυτό η Paquin θα πήγε για ξεμάτιασμα.

Demi Moore
\"\"

 

Την πρώτη φορά που την είδαμε γυμνή ήταν το 1991 για το Vanity Fair και μάλλον τότε ήταν που δημιουργήθηκε και ο όρος MILF, μιας και η Demi ήταν έγκυος. Έκτοτε έχουμε δει πολλές να ποζάρουν φορώντας μόνο την…κοιλιά τους. Ωστόσο, εμείς εδώ τιμάμε το δεύτερο εξώφυλλο της Demi όπου έγινε ένα χρόνο αργότερα του 1992 και είναι ντυμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια με make-up.

John Lennon και Yoko Ono
\"\"

 

Ο γυμνός John Lennon και η γυναίκα του Yoko Ono πόζαραν στη φωτογράφο Annie Leibovitz στο διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη, στο κτίριο Dakota, στις 8 Δεκεμβρίου του 1980. Αν και η Yoko ήθελε να τα πετάξει όλα, η Leibovitz της ζήτησε να είναι ντυμένη. Λίγες ώρες αργότερα ο John πυροβολήθηκε και τελικά πέθανε έξω από την είσοδο του Dakota. To Rolling Stone χρησιμοποιήσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία για το αφιερωματικό τεύχος στο πρώην σκαθάρι.

Red Hot Chili Peppers
\"\"

 

Μετά από αυτό το εξώφυλλο του 1992 τα καλόπαιδα της California έγιναν συνώνυμο της γύμνιας.

Janet Jackson
\"\"

 

Μία δεκαετία πριν η Janet κάνει τους τηλεθεατές του Super Bowl να κοκκινήσουν, είχε ποζάρει γι αυτό το εξώφυλλο του Rolling Stone (τον Σεπτέμβριο του 1993). Τα τυχερά χέρια ανήκουν στον τότε κρυφό της σύζυγο Rene Elizondo Jr. Μία από τις λήψεις του συγκεκριμένου shooting χρησιμοποιήθηκαν και για το εξώφυλλο του πέμπτου άλμπουμ της, “Janet”, που κυκλοφόρησε λίγο αργότερα.

Jennifer Aniston
\"\"

 

Όταν βλέπεις αυτός το εξώφυλλο σου περνάει για λίγο από το μυαλό να πεις “α ρε Brad τι άφησες;” ακόμα και αν ο Brad τα έχει με την Angelina. Στο θέμα μας όμως: το συγκεκριμένο εξώφυλλο βγήκε στα περίπτερα τον Ιανουάριο του 2009, όπου η Aniston ήθελε να προωθήσει την ταινία “Marley & Me”. Η ταινία έγινε επιτυχία και η γραβάτα φαντασίωση.

Jessica Biel
\"\"

 

Ήταν μόλις 17 χρονών και γνωστή από τη συμμετοχή της στην οικογενειακή σειρά 7th Heaven όταν πόζαρε topless  για το περιοδικό Gear τεύχος Μαρτίου 2000. Ο Stephen Collins, που έκανε τον πατέρα της στη σειρά χαρακτήρισε τις φωτογραφίες «παιδική πορνογραφία» και ο ρόλος της Jessica έγινε δραματικά μικρότερος. Πέντε χρόνια μετά, η Biel είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Esquire «Ήμουν δυστυχισμένη. Ήταν φριχτό. Ένιωθα ντροπή. Απλά ήθελα η οικογένεια μου να με συγχωρήσει».

Kate Hudson
\"\"

 

Άλλες φορούν μονάχα το άρωμά του, η Hudson φόρεσε μονάχα ένα βραχιόλι γύρω από τον αστράγαλό της για το εξώφυλλο Σεπτεμβρίου 2001 του InStyle.

Keira Knightley και Scarlett Johansson
\"\"

 

Πρέπει να είσαι τυφλός ή να ζεις σε σπηλιά αν δεν θυμάσαι το επικό αυτό εξώφυλλο με τη ζουμερή Johansson, την σέξι Knightley και τον Tom Ford για Vanity Fair Μαρτίου του 2006.

Kim Kardashian
\"\"

 

Αφού έγινε γνωστή με το sex tape της με τον τότε φίλο της και R&B τραγουδιστή Ray J, αφού πόζαρε για το Playboy και αφού έγινε η ζωή της reality, πόζαρε για το περιοδικό W τεύχος Νοεμβρίου 2010.Τα ψαλίδια του photoshop θα πήραν φωτιά.

Nicole Kidman
\"\"

 

Ξέχνα τη Nicole που ήξερες. Αυτό το εξώφυλλο δια χειρός Mario Testino θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Rihanna
\"\"

 

Το καλό κορίτσι που μετά έγινε κακό και που μετά τα πέταξε όλα (για το Esquire τέυχος Νοεμβρίου 2011) θα έχει για πάντα μία θέση στην καρδιά μας.

Lindsay Lohan
\"\"

 

Εκεί που όλοι πίστευαν ότι η Lindsay θα πάει άκλαφτη, το Playboy την πρόσφερε στο πιάτο γυμνή και ολόξανθη. Και κάπως έτσι μας μπήκε το 2012.


cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook