Μια μοναδική βραδιά για τα μέλη του με θέμα την ομορφιά και την ευεξία διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών του Δήμου Χερσονήσου «Ίριδα» το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Γουρνών.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης τα μέλη του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το αντικείμενο δράσης των μελών-επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται με την ομορφιά (προϊόντα ομορφιάς αλλά και υπηρεσίες), να μάθουν από τις ίδιες όλα τα μυστικά για την περιποίηση μαλλιών προσώπου και μυστικά που χρησιμοποιούν ως επαγγελματίες κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στον Νοέμβριο ο Σύλλογος θα προχωρήσει στην έκδοση του νέου εντύπου του προγράμματος στήριξης της επιχειρηματικότητας των γυναικών μελών του συλλόγου «ΙΡΙΔΑ» με τίτλο «Οι Γυναίκες για τις Γυναίκες» «Women For Women».

Το κάθε μέλος -επιχειρηματίας μπορεί να συμμετέχει και να διαφημιστεί δωρεάν στο έντυπο που θα δημιουργήσει ο σύλλογος το οποίο διανέμεται και αυτό δωρεάν σε όλους.

Παράλληλα η δράση αυτή περιλαμβάνει την στήριξη των μελών που δεν ανήκουν στον επιχειρηματικό κόσμο με μία έκπτωση που πραγματοποιούν οι επιχειρηματίες/μέλη στα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου. Το κάθε μέλος του συλλόγου τυγχάνει της έκπτωσης αυτής επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook