Στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης βρέθηκε την ημέρα του αγιασμού η Δήμαρχος Φαιστού Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Η Δήμαρχος συνοδευόμενη από τους αντιδημάρχους συνομίλησαν με τις υπεύθυνες παιδαγωγούς καθώς και με τον Διευθυντή του σχολείου κ. Ζαχαρία Καψαλάκη για τις ανάγκες του σχολείου ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

 Η επίσκεψη της Δημάρχου Φαιστού έδωσε την ευκαιρία να δει από κοντά τις υποδομές, τις υφιστάμενες ανάγκες, αλλά και να καταγράψει τον τρόπο οργάνωσης και δράσης του συγκεκριμένου σχολείου δείχνοντας έτσι έμπρακτα ότι στηρίζει τις προσπάθειες που γίνονται από τη συγκεκριμένη ομάδα ώστε να επιτύχει τους στόχους της.

Με αφορμή την επίσκεψη της Δημάρχου Φαιστού κ.Μαρίας Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη στο ΕΕΕΕΚ Τυμπακίου δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσει από κοντά και με μαθητές που τους ευχήθηκε να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Σημείωσε επίσης ότι η Δημοτική Αρχή με δεδομένη την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους στηρίζοντας το καλό του κοινωνικού συνόλου, αλλά και την πρόοδο σε όλα τα επίπεδα με δράσεις που προωθούν τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία της σε θέματα Παιδείας και Νέας Γενιάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook