Την χαρά του που ο Πλατανιάς βρίσκεται τόσο ψηλά εξέφρασε ο Γκαστόν Γκονζάλες.
Ο Αργεντινός μέσος της χανιώτικης ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στο gazzetta.gr στην οποία αναφέρθηκε στο ματς με τον Άρη, στη πορεία του Πλατανιά στο πρωτάθλημα, αλλά και στις εντυπώσεις που έχει ο ίδιος από την παραμονή του στα Χανιά.
Αναλυτικά:

Τέταρτη θέση στο Πρωτάθλημα. Τι άλλο θα δούμε από τον Πλατανιά;

«Η αλήθεια είναι ότι ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος και δεν είναι άλλος από την παραμονή. Παραμένουμε προσγειωμένοι. Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση και είναι περίεργο που βρισκόμαστε κοντά στον πρώτο Ολυμπιακό, ο στόχος όμως δεν αλλάζει. Είναι η παραμονή».

Σας προκαλεί άγχος η πορεία αυτή;

«Δεν θα το έλεγα. Όλοι στην ομάδα είναι χαρούμενοι, δεν υπάρχει άγχος. Το κλίμα είναι πολύ καλό και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Στην έδρας σας παραμένετε αήττητοι. Είναι σημαντικό αυτό για τη ψυχολογία σας;

«Είναι πολύ σημαντικό που διατηρούμε το αήττητο. Όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τον αντίπαλο, ο οποίος ξέρει ότι έχει να επισκεφτεί μία δύσκολη έδρα, από την οποία δεν θα φύγει εύκολα με θετικό αποτέλεσμα».

Υπάρχει μυστικό της επιτυχίας σας;

«Για μένα το μυστικό, πέραν του καλού κλίματος και του επιπέδου των παικτών, είναι το ότι όλοι δίνουν ό,τι έχουν για αυτή την ομάδα. Παλεύουν όλοι με όλες τους δυνάμεις για τον ίδιο στόχο»

Πολλές ομάδες στο Πρωτάθλημα δεν έχουν το επίπεδο του παρελθόντος. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το γεγονός αυτό;

«Σίγουρα, μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε. Το επίπεδο το βλέπουμε ότι δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια και έτσι ίσως είναι πιο εύκολο για εμάς να μείνουμε στην κατηγορία».

Τον Άρη πώς τον είδες;

«Γνωρίζω ότι ο Άρης έχει ιστορία και κόσμο, το βλέπουμε αυτό. Όλες οι ομάδες περνούν κρίσεις και η ιστορία τους δεν χάνεται. Νομίζω θα τα καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματά του».

Ο προπονητής σας είπε ότι σε κάθε ματς μπαίνετε για τη νίκη…

Αυτός είναι ο στόχος μας. Φυσικά, υπάρχουν παιχνίδια με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός όπου τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Αλλά εμείς αυτό θέλουμε να κάνουμε».

Στην κορυφή πως βλέπεις τα πράγματα;

«Ο Ολυμπιακός είναι το ξεκάθαρο φαβορί νομίζω. Θα βρει κι αυτός δυσκολίες, δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι φαβορί!»

Εσύ πώς αισθάνεσαι στην ομάδα και το νησί;

«Όλα είναι πολύ καλά. Ήδη από πέρυσι είχα προσαρμοστεί, όλοι μου συμπεριφέρονται πολύ καλά. Ο κόσμος είναι εκπληκτικός και χαίρομαι το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook