Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές, περιμένουμε την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 19 έως 25 βαθμούς και στα ορεινά από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς έως μέτριοι βόρειοι – βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό και το Λιβυκό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Δυτικό Κρητικό.

ΧΑΝΙΑ
Βροχερός θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 10/10, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Βροχή και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται για το Ρέθυμνο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 21 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 10/10, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Καταιγίδα προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με εκδήλωση καταιγίδας, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 10/10, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Συννεφιά προβλέπεται για την Ιεράπετρα σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βροχή και καταιγίδα το βράδυ, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 10/10, ο καιρός θα έχει λίγα συννεφα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 21 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook