Κατά το… ήμισυ ολοκληρώθηκε ο διήμερος αγώνας Ιστιοπλοΐας που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου, με τα σκάφη να τερματίζουν την πρώτη μέρα στο Μαράθι, εντούτοις, την Κυριακή λόγω της άπνοιας και των ατυχών καιρικών συνθηκών, κανένα πλήρωμα δεν κατάφερε να τερματίσει στον προκαθορισμένο χρόνο στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Χ.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο αγώνα του Σαββάτου πήραν μέρος 4 συνολικά σκάφη, διανύοντας μία απόσταση 17,5 ναυτικών μιλίων από τις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Χ. έως το Μαράθι, με τις καιρικές συνθήκες να αποτελούν σύμμαχο καθώς ο αέρας βοήθησε ώστε να τερματίσουν τα πληρώματα.

Νικητής αναδείχτηκε το σκάφος \”ΠΑΝΕΦΗ 2\” του Ι.Ο. Χανίων με κυβερνήτη τον Μανώλη Μπαρμπόπουλο και πλήρωμα από τις τελευταίες σχολές του Ι.Ο.Χ., τους Βίβιαν Σαρρή, Δημήτρη Κοτάκη, Άγγελο Τσολάκη, Θεόδωρο Γενερίδη, Βασίλη Κοζωνάκη, Αρτέμη Πλέτσα και Κώστα Μπάλα.

Ακολούθως, την 2η θέση κατέλαβε το \”ΑΙΘΡΑ\”, του Ν.Ο.Χ. με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Γκότση. Το πλήρωμά του αποτέλεσαν οι Παναγιώτης Κοτσαρίνης, Άννα Μπικάκη, Κώστας Χατζηανάκογλου και Σωτήρης Παπαντωνίου.

Την 3η θέση κατέλαβε το \”ΑΝΕΜΟΣ\” του Ι.Ο. Χανίων, με κυβερνήτη τον Γρηγόρη Κνιθάκη και πλήρωμα τον Νίκο Κνιθάκη και την 4η το \”ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ 2\” του Ν.Ο. Χανίων, κυβερνήτης στο οποίο ήταν ο Κωνσταντίνος Μανιουδάκης και πλήρωμα οι Αριστοτέλης Κοτόπουλος, Δημήτρης Γαγάρας, Αντώνης Συτζανάκης, Στράτος Χουρδάκης και Γιάννης Λύκος.


Μετά τον τερματισμό των σκαφών, ακολούθησε μια ευχάριστη βραδιά στο Μαράθι, με τους ιστιοπλόους, τα πληρώματα και τους φίλους τους να απολαμβάνουν ένα πανέμορφο φεγγάρι! Όσον αφορά την απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί στον επόμενο αγώνα που θα διοργανώσει ο Ι.Ο.Χ.

Σειρά πλέον παίρνει ο αγώνας με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου.

iox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook