Την ώρα που εκτεταμένα επεισόδια ήταν σε εξέλιξη γύρω από την πλατεία Συντάγματος περίπου στις 14.00 το μεσημέρι της Τρίτης, ένας άντρας πέταξε τα ρούχα του και άρχισε να τρέχει γυμνός έξω από την Βουλή, στην οδό Καραγεώργη Σερβίας.

Ο διαδηλωτής άρχισε να τρέχει γυμνός από τη Σταδίου και συνέχισε κατά μήκος της Βασιλέως Γεωργίου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των χιλιάδων διαδηλωτών, αλλά και των δυνάμεων των ΜΑΤ.

Ο άντρας αποφάσισε να διαδηλώσει με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο, ενώ δεν έλειψαν οι επευφημίες από τον κόσμο που βρισκόταν στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο διαδηλωτής που στην κυριολεξία βγήκε από τα ρούχα του, διαμαρτυρόμενος για τα μέτρα λιτότητας και την έλευση της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην Αθήνα, είναι Βρετανός πολίτης.

\"\"video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


Συγκλονίζει η εικόνα του ανάπηρου διαδηλωτή απέναντι από τα ΜΑΤ

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η φωτογραφία από τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, που δείχνει έναν άνδρα, καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι, απέναντι στις παρατεταγμένες δυνάμεις των ΜΑΤ.

Η δύναμη της ψυχής αποτυπώνεται στην εικόνα του ανάπηρου διαδηλωτή, ο οποίος δεν δίστασε να βγει στο δρόμο, διαδηλώνοντας κατά της επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελάριου στην Αθήνα.

Με τον τρόπο αυτό, «χάρισε» στους φωτογράφους άλλη μία χαρακτηριστική εικόνα από την Ελλάδα, που ήδη κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από το φακό και τις ανταποκρίσεις των ξένων μέσων ενημέρωσης.

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook