«Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε και να ελευθερώσουμε το Έθνος», υποστηρίζει σε συνέντευξή του στο elnewsgr ο βουλευτής Β΄Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα όρια της Χρυσής Αυγής φτάνουν εκεί όπου το εθνικιστικό κόμμα θα κυβερνήσει τη χώρα.

Σε ερώτηση εάν είναι εφικτή μια εθνικιστική κυβέρνηση στην Ελλάδα υπό την Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής απαντά ότι κάτι τέτοιο «πριν τρία χρόνια φάνταζε όνειρο. Σήμερα όμως είναι εφικτό. Και γι’αυτό έχουμε δουλέψει όλοι πολύ σκληρά. Πάντα, κάτω από την καθοδήγηση του αρχηγού μας, Νίκου Μιχαλολιάκου». Ωστόσο, σημειώνει πως «η Χρυσή Αυγή είναι ένα αμιγώς Εθνικιστικό Κίνημα. Πάνω από την Αριστερά, πάνω από την Δεξιά, πάνω από ολόκληρο το σημερινό πολιτικό φάσμα».

Όσον αφορά την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου, κ. Άνγκελα Μέρκελ στη χώρας μας ο κ. Παναγιώταρος σημειώνει πως «ο κ. Σαμαράς φέρνει την κυρία Μέρκελ στην Ελλάδα για να δει και να την δουν οι υποτελείς της… (…) Υπάρχει ένας σχεδιασμός ξεπουλήματος της πατρίδας μας, που είναι σε εξέλιξη και η παρουσία της κυρίας. Μέρκελ γίνεται για να πείσει τις αγορές, πως υπάρχει θετική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις για την εκταμίευση της δόσης. Μιας δόσης που θα χρηματοδοτήσει εκ νέου τα δάνεια της χώρας και δεν θα χρησιμοποιηθεί ούτε ένα ευρώ για την ανάπτυξή της. Η σπουδή γίνεται για το ξεπούλημα της χώρας και την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της.

Θα το κάνω όσο πιο σαφές γίνεται. για την χρυσή αυγή, κάθε ηγέτης ή εκπρόσωπος οικονομικού συμφέροντος που προσπαθεί να ποδηγετήσει τον ελληνικό λαό και να τον εξαθλιώσει με ανθελληνικές συμφωνίες είναι πρόσωπο μη καλοδεχούμενο. Λέμε “ναι” στην Ευρώπη των Λαών και των αμοιβαίων συνεργασιών, αλλά λέμε ηχηρά “όχι” σε σκοτεινές συμφωνίες που παίρνονται σε φωτεινά και ωραία γραφεία, για να εξασφαλίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος, το πολιτικό του μέλλον, υποθηκεύοντας, όμως, το μέλλον της χώρας των Ελλήνων».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook