Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι το ιατρείο που λειτουργεί μία φορά την εβδομάδα στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοιν.Μέριμνας Π.Ε.Ρεθύμνης για την εξέταση των παιδιών του Δήμου Ρεθύμνου και την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου υγείας μαθητή, αλλάζει ημέρα λειτουργίας και από Τρίτη μεταφέρεται κάθε Πέμπτη.

Οι ώρες προσέλευσης γονέων και παιδιών για την προκαταρκτική διενέργεια σω-ματομετρήσεων και συμπλήρωσης του ιστορικού από την επισκέπτρια υγείας, προκειμένου στην συνέχεια να εξεταστούν από τον γιατρό, είναι 9:30 έως 10:30 το πρωί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

\”Σας γνωρίζουμε επίσης ότι το ιατρείο λειτουργεί με την εθελοντική προσφορά του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Περάματος κ. Παπαδάκη Νικολάου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν παιδιά που φοιτούν σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ρεθύμνου.

Τα παιδιά των Δήμων: Ανωγείων, Μυλοποτάμου, Αγίου Βασιλείου και Αμαρίου μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα αντίστοιχα Κέντρα Υγείας της περιοχής τους.

Η έκδοση πιστοποιητικών υγείας για τους εργαζόμενους στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τον ΕΟΤ, για το τμήμα αλλοδαπών κτλ θα συνεχίζει να γίνεται την ίδια μέρα (κάθε Πέμπτη) από τις 9:30 έως τις 11:30 το πρωί.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέ-φωνα:28313-43307 & 28313-43312 \”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook