Αν και ο ίδιος έκανε λόγο για οριστική απόφαση και παραίτηση από την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Χανιά αργά το βράδυ της Τρίτης (09/10) προέκυψε ανατροπή του σκηνικού.
Μετά το έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά και τη συνάντηση με τον Τάκη Διακάκη φάνηκε να ξεπερνιούνται τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν στις σχέσεις των δύο πλευρών τη Δευτέρα (08/10) και έτσι ο Χανιώτης προπονητής συνεχίζει να έχει τα ηνία της ομάδας.
Η ηρεμία πλέον μετά από αυτή την εξέλιξη αναμένεται να επιστρέψει στις τάξεις των \”μπλε\” που συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το πρώτο επίσημο ματς του πρωταθλήματος με την Προοδευτική (21/10).
Τα σενάρια πάντως μέχρι την αντιστροφή του κλίματος ήταν αρκετά και περιελάμβαναν ονόματα προπονητών όπως οι Γιώργος Προμπονάς, Γιάννης Μαρκάκης και Δημήτρης Καφούσης, που όλοι τους έχουν περάσει κατά το παρελθόν από τον πάγκο του ΑΟΧ.
Μαρκάκης και Καφούσης είχαν οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου στη Δ\’ Εθνική το 2009-2010, ενώ ο Προμπονάς την είχε οδηγήσει στην παραμονή το 2010-11 στη Γ\’ Εθνική. 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook