Με επιστολή – παρέμβαση το πρώην μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ Αντώνης Λυδατάκης, εξέφρασε τη στήριξη του στον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη.

Ο αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ  αφήνει αιχμές σε βάρος του πρώην προέδρου Κώστα Κλάδου.

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρει: 

«Η ενασχόληση μου με τον ΟΦΗ μπορεί να ήταν σύντομη χρονικά, ωστόσο αποτελεί τιμή για μένα το γεγονός ότι συμμετείχα σε ένα διοικητικό συμβούλιο, (επί προεδρίας των κκ. Ξημέρη και Μιχαλόπουλου), μιας ΠΑΕ που μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν υπόδειγμα άριστης λειτουργίας όχι μόνο για τον αθλητισμό της Κρήτης αλλά και για όλη την Ελλάδα.

Επειδή μάλιστα συμμετείχα και στις συζητήσεις που γίνονταν το καλοκαίρι και έζησα από κοντά την αγωνία όλου του κόσμου για την ανεύρεση διοικητική λύσης, με την λαιμητόμο της διάλυσης να βρίσκεται σε απόσταση… αναπνοής, θα ήθελα να εκφράσω την ταπεινή μου άποψη για τα σημερινά δρώμενα της αγαπημένης μας ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα ούτε και τώρα επιθυμώ να εμπλακώ με τα διοικητικά της ομάδας, για διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος, εν τούτοις δεν μπορώ να μείνω απαθής βλέποντας τις τελευταίες ημέρες να παίζεται το θέατρο του παραλόγου στις πλάτες του ΟΦΗ.

Επίσης αλήθεια είναι ότι στην σύντομη διαδρομή μου στα διοικητικά της ομάδας διαπίστωσα ιδίοις όμμασι, το τεράστιο βάρος που σηκώνουν παράγοντες οι οποίοι ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ πρόσφεραν τόσα χρόνια τις υπηρεσίες τους.

Μετά από όλα αυτά χαρακτηρίζω τουλάχιστον ατυχέστατη την συντονισμένη επίθεση και πολλές φορές με χτυπήματα κάτω από την ζώνη, που δέχεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης.

Χωρίς να έχω προσωπικές ή φιλικές σχέσεις με τον ίδιο ή με συγγενικά του πρόσωπα, οπότε η τοποθέτηση μου δεν έχει συναισθηματισμούς, θεωρώ ότι στον λίγο χρόνο που είναι στην προεδρία έχει να επιδείξει σημαντικό έργο, παρά τα δεδομένα και τεράστια προβλήματα που κληρονόμησε.

Μαζί με τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ, προσπαθεί να ανταποκριθεί και είναι άδικο να «πυροβολείται» με τέτοιο τρόπο και μάλιστα από ανθρώπους που υποτίθεται ότι είναι συνεργάτες του, ή από ανθρώπους που βρέθηκαν στην ίδια θέση και δεν «άντεξαν» ούτε μια εβδομάδα .
Ο ΟΦΗ κύριοι δεν ανήκει σε κανένα και δεν σηκώνει τέτοιους εξευτελισμούς, όπως το τελευταίο διάστημα, και καλό θα είναι να συνδράμουμε όλοι στη νέα κατάσταση, παρά να βάζουμε τρικλοποδιές και μάλιστα με άκομψο και κυρίως άδικο τρόπο.

Ο ΟΦΗ θα πρέπει να είναι μακριά από πρόσωπα και καταστάσεις, ο ΟΦΗ δεν σηκώνει άλλο «εμφύλιο».
Ας σταματήσει κάπου εδώ αυτό το… κακό ανέκδοτο.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook