Το σέξι κορίτσι με το πληθωρικό μπούστο, που έχει κατακτήσει την Βρετανία, έχει ανοίξει για τα καλά τα φτερά της και τώρα τίποτα δεν τη σταματά.

Ο λόγος για την Georgia Sapla που αποδέχθηκε την πρόταση του ράπερ Clement Marfo για να πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού «Last Night». H 27χρονη Georgia εμφανίζεται ντυμένη στο βίντεο κλιπ, κάτι που δεν το συνηθίζει αφού έχει αδυναμία στα μαγιό, ενώ οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές και τα κορίτσια τους το ρίχνουν στο ποτό και στα… όργια.

Στο ίδιο βίντεο κλιπ συμμετέχουν επίσης ο Spencer Matthews και o Hugo Taylor. Το όλο στόρι θέλει τους «πρωταγωνιστές» να κάθονται σε έναν καναπέ, περιτριγυρισμένοι από αιθέριες ημίγυμνες υπάρξεις. 

Ο «γυναικοκατακτητής» Spencer Matthews βρίσκεται την περισσότερη ώρα δίπλα στην Georgia, ενώ εκείνη δείχνει υπέροχη με ένα μαύρο τοπ από το οποίο ξεπροβάλει το στήθος της καθώς διασκεδάζει με ένα μπουκάλι σαμπάνιας.

Το «απαγορευμένο» βίντεο κλιπ τελειώνει όπως και η «άγρια νύχτα» του τραγουδιστή, όταν εκείνος μοιράζεται το κρεβάτι του με επτά κορίτσια που φορούν μόνο τα εσώρουχα τους.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"


newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook