Από τις λίγες φορές που τοποθετείται δημόσια, ο γνωστός σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης, δημοσίευσε στο facebook μέρος της εμπειρίας του από τα γυρίσματα της ταινίας “The two faces of January”. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Θοδωρής μαζί με την ομάδα του από την εταιρία Indigo View, συμμετέχουν στην παραγωγή της.

Καθότι αγαπητός σε όλους, το σχόλιο του μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε πάνω από δύο εκατοντάδες “likes” και αρκετά comments με ευχές:

«Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου»

Ησυχία παρακαλώ! Μοτέρ!

Πάμε για γυρίσματα της νέας ταινίας του Βίγκο Μόρτενσεν και της Κίρστεν Ντανστ!

Εδώ και μήνες, στελέχη και βασικοί συνεργάτες της Indigo View \”πρωταγωνιστούν\” στην προετοιμασία, αλλά και στην ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας: «Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου».

Η Κνωσός και ο Καλλικράτης αποτέλεσαν τα πρώτα locations γυρίσματος, ενώ οι σκηνογράφοι προετοιμάζουν και αναμορφώνουν σημεία στο ενετικό λιμάνι της πόλης των Χανίων για τις ανάγκες της ταινίας. Οι μόνιμοι κάτοικοι και οι επισκέπτες εντυπωσιασμένοι βλέπουν τα σκηνικά και ανυπομονούν για την έναρξη των γυρισμάτων μέσα στην πόλη των Χανίων.

Η κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Πατρίσια Χάισμιθ έχει γίνει το πρώτο θέμα συζήτησης των κατοίκων του νησιού. Λαμπεροί σταρ, πολυάριθμο και πολυτάλαντο συνεργείο, αμέτρητοι κομπάρσοι υπό τις οδηγίες του Χοσέιν Αμινί (υποψήφιου το 1997 για Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου για τα «Φτερά της αγάπης» και υπεύθυνου για το σενάριο του «Drive»),δίνουν χολιγουντιανικό αέρα στο νησί.

Για τους ανθρώπους της indigo view η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά η εμπειρία και η τεχνογνωσία που θα αποκομίσουν μετά από μία τόσο σημαντική συνεργασία είναι τεράστια.

Έτσι, η indigo view είναι ακόμα πιο έμπειρη για να αντιμετωπίσει τις επόμενες προκλήσεις.

\"\"

Εδώ σε μία παλαιτόερη φωτογραφία απο τα γυρίσματα για το \”Νησί\”

\"\"

Γ. Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook