Τα εκπαιδευτήρια Μαυροματάκη-Μητέρα, προσηλωμένα διαρκώς στα νέα - σύγχρονα εκπαιδευτικά δεδομένα και αναγνωρίζοντας την αξία της βιωματικής μάθησης στον εκπαιδευτικό χώρο, διοργανώνουν στοχευμένες εκπαιδευτικές επισκέψεις και κατάλληλα διαμορφωμένες δραστηριότητες, που βοηθούν τα παιδιά να έρθουν σ’ επαφή με μια πιο ολοκληρωμένη επιμόρφωση.

Βασικό μέλημά, πάντα, είναι οι μαθητές να μπορέσουν να προσεγγίσουν το διδακτικό αγαθό αβίαστα, με παιγνιώδη τρόπο, εποικοδομητικά, έτσι ώστε να ψυχαγωγηθούν ουσιαστικά αναπτύσσοντας και άλλες κοινωνικές δεξιότητες.

Στα πλαίσια αυτά, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 10.15 το πρωί, τα εκπαιδευτήρια Μαυροματάκη-Μητέρα διοργανώνουν για 3η χρονιά, βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για γονείς μαζί με τα παιδιά τους, με θέμα: «Φάρος Χανίων, το στολίδι της πόλης μας».

Η συγκέντρωση θα γίνει έξω από το Νεώριο του Moro, δίνοντας την ευκαιρία σε γονείς και παιδιά να παίξουν και να ανακαλύψουν πράγματα, να παρατηρήσουν, να ακούσουν, να συνεργαστούν, καθώς και να μάθουν πολλά πράγματα για το φάρο της πόλης μας.

Το κόστος του προγράμματος θα είναι 12€ ανά οικογένεια και παράλληλα θα δοθεί ανάλογο εκπαιδευτικό υλικό σε κάθε οικογένεια.

Η διάρκεια του προγράμματος αναμένεται να διαρκέσει 1 ½ - 2 ώρες και μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά από 4 έως 12 ετών,

Υπεύθυνοι υλοποίησης του προγράμματος θα είναι οι Βίλμα Μαυροματάκη, Κώστας Μανωλάκης και Αναστασία Δημοτάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6948240049, μέχρι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.