Στην Εθνική ομάδα Εφήβων υδατοσφαίρισης κλήθηκαν δύο πολίστες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Κουμής και ο Μανόλης Σολανάκης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Σε προπονήσεις με την Εθνική ομάδα Εφήβων υδατοσφαίρισης, η οποία προετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Περθ της Αυστραλίας από τη 1 έως τις 9 Δεκεμβρίου κλήθηκαν να πάρουν μέρος ο Αλέξανδρος Κουμής και ο Μανόλης Σολανάκης.

Οι δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES καλούνται να είναι παρόντες την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στο Ζάππειο κολυμβητήριο, με την προετοιμασία τους να διαρκεί έως την Κυριακή 14 του μήνα.
Εκτός του Χανιώτη τερματοφύλακα και του Χανιώτη φουνταριστού, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Κεχαγιάς, κάλεσε ακόμα 20 πολίστες.
Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν στο καμπ προετοιμασίας είναι οι εξής:
Λουϊζίδης, Κοντογιώργος, Ποταμιάνος (Βουλιαγμένη), Αλβέρτης, Γαβαλάς, Καρακάσης Ν. (Πανιώνιος), Καζάζης, Φωτόπουλος (Γλυφάδα), Δερβίσης, Πρέκας, Καλογεράκος (Ολυμπιακός), Προσινικλής (ΠΑΟΚ), Σολανάκης, Κουμής (Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES), Σαλτέρης, Γρηγοριάδης, Χάλαρης (Π. Φάληρo), Μαρινάγης, Χατζηγούλας (ΟΥΚ Βόλου), Παρασκευόπουλος (Παναθηναϊκός) Παπαδόπουλος (Λάρισα), Τζελάτης (Ηρακλής).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook