Μετά την πρώτη τους αποτυχημένη προσπάθεια να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από τις οικογένειες τους, οι οποίες δεν ήταν θετικές στην σχέση τους, ένας 19χρονος Βούλγαρος και η 14χρονη φίλη του, το.. «έσκασαν» και αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.

Πληροφορίες του flashnews.gr θέλουν δύο ερωτευμένα παιδιά έναν 19χρονο, ο οποίος μένει με την οικογένεια του στα Καπαριανά του δήμου Μοιρών και μία 14χρονη ομοεθνή του, που μέχρι σήμερα έμενε με την οικογένεια της στο Χάρακα, Πύργου Μονοφατσίου να θέλουν να ζήσουν τον μεγάλο έρωτα και να κάνουν την δική τους οικογένεια.

Όμως, η οικογένεια της ανήλικης κοπέλας είναι αντί8ετοι με αυτόν τον γάμο. Έτσι τα 2 παιδιά αποφάσισαν να «κλεφτούν» και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα μακριά από τις οικογένειές τους.

Η προσπάθεια των δύο παιδιών απέτυχε την πρώτη φορά. Η οικογένεια του 14χρονου κοριτσιού απείλησε με μηνύσεις τον 19χρονο και έτσι η ανήλικη κοπέλα αναγκάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι της.

Όμως ο έρωτας των δύο παιδιών φαίνεται ότι κυριάρχησε στις απειλές των γονέων της 14χρονης και έτσι πριν λίγες ώρες το ανήλικο κορίτσι μάζεψε τα λιγοστά προσωπικά της αντικείμενα από το σπίτι της και πήγε στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Η οικογένεια της 14χρονης άμεσα ενημέρωσε τους άντρες του ΑΤ Πύργου, ενώ η μητέρα κ ο πατέρας της ανήλικης προχώρησαν σε μηνύσεις εις βάρος του σύγχρονου «Ρωμαίου» ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία για αποπλάνηση ανηλίκου. Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δύο παιδιών είναι σε εξέλιξη.
Ρένα Βουρεξάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook