Με γραπτή του δήλωση ο Τάκης Διακάκης κάνει γνωστούς τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Χανιά, απόφαση που δεν άλλαξε παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από μέλη του συμβουλίου το βράδυ της Τρίτης (09/10).
Αναλυτικά η δήλωση του Χανιώτη προπονητή:
\”Η απόφασή μου για οριστική παραίτηση από την ομάδα, παρότι στο χτεσινό συμβούλιο πιέστηκα από τους παράγοντες για να παραμείνω, οφείλεται στο ότι δυστυχώς, το ΔΣ έχει για επικεφαλής δύο άτομα με τα οποία θεωρώ ότι όσο και αν προσπάθησα, θα ήταν πολύ δύσκολο να συνεννοηθώ, οπότε δεν μπορούσα να συνεργαστώ μαζί τους…

Επίσης, την τελευταία εβδομάδα είχαν γίνει διάφορα γεγονότα, τα οποία με έθιγαν σε μεγάλο βαθμό, και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Δεν μπορώ να υπηρετώ κάποιους ανθρώπους που το μόνο που κατάφερναν με μεγάλη ευκολία στην καθημερινότητά, με τις πράξεις τους ήταν να δημιουργούν εχθρούς προς κάθε κατεύθυνση και να απαξιώνουν τον ιστορικό και περήφανο ΑΟΧ στα μάτια των Χανιωτών.

Θέλω να ευχαριστήσω τους αγνούς φιλάθλους και τους παίκτες της ομάδας, που με στήριξαν αυτές τις δύο ημέρες και μου έδειξαν πόσο πολύ θέλουν να παραμείνω στην ομάδα. Επίσης, κάποιος παράγοντες… Για μένα όμως, η αξιοπρέπειά μου και η υγεία μου είναι πάνω από όλα και για αυτό δυστυχώς, αναγκάστηκα να παραιτηθώ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook