Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στα Ψηλά Αλώνια της Πάτρας, όταν συνεπλάκησαν ομάδες χρυσαυγιτών και αντιεξουσιαστών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τις συμπλοκές προκλήθηκαν ζημιές σε καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια που υπάρχουν στην περιοχή.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα thebest.gr, με ρόπαλα, κράνη και κουκούλες – οι πληροφορίες μιλούν για 80 με 100 άτομα- επιτέθηκαν σε ψησταριά που βρίσκεται στο πάνω μέρος της πλατείας, στην οδό Καρατζά, και κυριολεκτικώς την… ισοπέδωσαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολούθησε πετροπόλεμος ανάμεσα σε αντεξουσιαστές και μέλη της «Χρυσής Αυγής».

Στο σημείο έσπευσαν δυο περιπολικά της Αστυνομίας με περιορισμένη δυνατότητα να ελέγξουν την κατάσταση. Κάτοικοι της πλατείας είπαν ότι «δεν έχουν ξαναδεί ανάλογης έκτασης επεισόδια στην περιοχή». Μαρτυρίες αναφέρουν ότι τα δυο περιπολικά κινήθηκαν ανάποδα στον δρόμο στο πάνω μέρος της πλατείας και δεν επενέβησαν!

Ζημιές, περιορισμένης έκτασης, έχουν προκληθεί και σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο της σύρραξης.

«Ήταν τρομακτική η εικόνα. Φοβόμασταν να βγούμε ακόμα και στα μπαλκόνια μας. Από παντού ακούγονταν τζάμια και μπουκάλια που σπάνε, πέτρες που εκτοξεύονται και κραυγές», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook