Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στα Ψηλά Αλώνια της Πάτρας, όταν συνεπλάκησαν ομάδες χρυσαυγιτών και αντιεξουσιαστών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τις συμπλοκές προκλήθηκαν ζημιές σε καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια που υπάρχουν στην περιοχή.

Κατά τις πληροφορίες, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε με πέτρες και ρόπαλα σε ψησταριά, που βρίσκεται στο πάνω μέρος της πλατείας, στην οδό Καρατζά. Στην ψησταριά προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές.

Εν συνεχεία, η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, καθώς εμφανίστηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής και ακολούθησε πετροπόλεμος με τους αντιεξουσιαστές.

Η αστυνομία δεν παρενέβη, καθώς -κατά τις πληροφορίες- δεν είχε δυνατότητα να ελέγξει την κατάσταση. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι δύο περιπολικά που έφθασαν στο σημείο, έκαναν αναστροφή και δεν επενέβησαν.

Την Τετάρτη, είδαν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες στη διάρκεια των επιχειρήσεων «Ξενιος Ζευς» στην Πάτρα, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη παράνομων μεταναστών, λαμβάνουν μέρος και πολίτες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις καταγγελίες αυτές έχει εντοπιστεί τουλάχιστον ένας δημοτικός υπάλληλος, μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης, που συμμετέχει στις συλλήψεις.

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook