Ένα ακόμη σημαντικό "χτύπημα" στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στα Χανιά, κατάφεραν οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, συλλαμβάνοντας έναν 47χρονο Χανιώτη και έναν 33χρονο Αλβανό στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 4,8 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και 24 δενδρύλλια κάνναβης.

Συγκεκριμένα,μετά απο πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς του τμήματος  Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, πραγματοποιήθηκε έρευνα στα σπίτια τους στον Δήμο Πλατανιά με την συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου.

Εκεί βρέθηκαν 4,8 κιλά ακατέργαστης κάνναβης σε διάφορα δοχεία και σακούλες καθώς επίσης και 24 τρυγημένα και ξεραμένα δενδρύλλια κάνναβης.Επίσης οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 2.538 ευρώ, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και μια μηχανική ζυγαριά.

Όπως είπε στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Αστυνομικός Δ/ντής Χανίων κ.Μανώλης Πετράκης, ο 47χρονος Χανιώτης, απουσίαζε απο το σπίτι του στην διάρκεια της έρευνας και αναζητείτο, αλλά χθες το βράδυ παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων όπου και συνελήφθη.

Να σημειωθεί πως και οι δύο δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, ενώ ο κ.Πετράκης ζήτησε την συνδρομή των πολιτών προκειμένου να συνεχιστεί η προσπάθεια καταπολέμησης της μάστιγας των ναρκωτικών.