Ο Κώστας Βερναδάκης έχει επωμιστεί την ευθύνη των προπονήσεων στον Α.Ο. Χανιά μετά το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Τάκη Διακάκη και τον άμεσο συνεργάτη του Τόλη Λεκίδη.
Ο προπονητής της ομάδας Παίδων του ΑΟΧ και μέλος του τεχνικού τιμ της πρώτης ομάδας κατά την περσινή περίοδο θα συνεχίσει να προπονεί τους \”μπλε\” μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση.
Τα σενάρια των αντικαταστατών του Διακάκη είναι πολλά και ονόματα όπως του Μανόλη Πατεμτζή και του Μηνά Πίτσου είδαν το φως της δημοσιότητας.
Αμφότεροι έχουν αναλάβει το \”χτίσιμο\” ΠΟΑ και Γιούχτα, αντίστοιχα, για το πρωτάθλημα της Δ\’ Εθνικής και δεν φαντάζουν εφικτές λύσεις για την τεχνική ηγεσία του ΑΟΧ.
Ανεπίσημα μάλιστα από τη χανιώτικη ομάδα αναφέρεται ότι η διαδικασία εξεύρεσης προπονητή, που είναι σε εξέλιξη, αφορά τεχνικούς που δεν δεσμεύονται με ομάδες και είναι ελεύθεροι.
Σε αυτή την κατηγορία για παράδειγμα ανήκει ο Γιάννης Ταουσιάνης, που οδήγησε πέρσι τον Ρούβα σε \”διπλό\” στα Περιβόλια επί του ΑΟΧ αλλά και στην παραμονή στη Football League 2. 
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει γίνει διερευνητική επαφή με τον Ηρακλειώτη τεχνικό αλλά από τη στιγμή που δεν του έχει γίνει επίσημη κρούση από τη διοίκηση της ομάδας ο ίδιος δεν μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει αν τον ενδιαφέρει ή όχι η προοπτική να εργαστεί στα Χανιά.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ένα από τα ονόματα ελεύθερων προπονητών που εξετάζεται είναι αυτό του Δημήτρη Σκούνα, που κατά το παρελθόν είχε εργαστεί στην Αθλητική Ένωση Χανίων, με συνεργάτη τον Γιώργο Προμπονά.
Ο τελευταίος αν και δέχθηκε ανεπίσημα κρούση από τους \”μπλε\” για να διερευνηθούν οι προθέσεις του δείχνει να καταλήγει στην ομάδα Κ20 του Πλατανιά.
Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει η λύση υπηρεσιακού προπονητή μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Σε αυτήν την περίπτωση είτε ο Βερναδάκης θα αναλάβει το ρόλο αυτό είτε κάποιος άλλος προπονητής που έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν παρόμοιες καταστάσεις, όπως ο τεχνικός του Ηρακλή Νεροκούρου Δημήτρης Καφούσης. Ο \”Καφού\” ήταν βοηθός του Μαρκάκη όταν κατέκτησε ο ΑΟΧ το πρωτάθλημα στον 10ο όμιλο του Περιφερειακού το 2010.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook