Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο για το θέμα της «παραχώρησης του Στρατοπέδου Νικολούδη στις Μοίρες».

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συμφώνησε ότι «πρέπει να αξιοποιηθεί και ν παραχωρηθεί για τη στέγαση της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης της Μεσσαράς και μονάδας του Πυροσβεστικού κλιμακίου». Ωστόσο, για την εξέλιξη αυτή πρέπει να συμφωνήσει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο κ. Αυγενάκης τις επόμενες ημέρες θα προγραμματίσει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΔΕΠ, κ. Τάκη Αθανασόπουλο για το ζήτημα αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την παραχώρηση του «Στρατοπέδου Νικολούδη» έχει ενδιαφερθεί το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως με πρόσφατο αίτημα του προς το Γενικό Επιτελείο Στρατού για την εγκατάσταση της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Μεσσαράς. Επιπλέον έχει εγκριθεί και κονδύλι 2.5 εκατομμυρίων ευρώ από το Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων για την ανέγερση των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook