Ο εκ των πρωταγωνιστών και σκόρερ της ομάδας μας στο παιχνίδι του Παγκρήτιο Σταδίου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς , μίλησε στο ergotelis.gr για την μέχρι τώρα πορεία μας, το γκολ που σημείωσε, αλλά και τους στόχους που έχει θέσει τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης…

«Προερχόμασταν από δύο παιχνίδια μέσα σε τέσσερις ημέρες και ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση. Παρ’ ότι παίξαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη, η οποία μας βοηθάει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι και φάνηκε ότι όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Πιστεύω ότι με την συνολική εικόνα του αγώνα κερδίσαμε δίκαια».

Για την πορεία της ομάδας και το μέχρι τώρα απόλυτο…

«Οι εννέα βαθμοί που έχουμε συγκεντρώσει στα τρία παιχνίδια που έχουμε δώσει μας ικανοποιούν, ωστόσο δεν πρέπει να μείνουμε εδώ, αλλά να κοιτάξουμε τη συνέχεια και το επόμενο παιχνίδι με τον Πιερικό.

Έχουμε ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα, ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Κάθε παιχνίδι το κοιτάζουμε χωριστά και έχουμε στόχο τη νίκη. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, πολλές αγωνιστικές και πρέπει να έχουμε διάρκεια για να τα καταφέρουμε».

Για το γκολ που πέτυχε και έκρινε το τελικό αποτέλεσμα…

«Είναι κάτι σημαντικό για εμένα. Η δουλεία μου είναι να βοηθάω την ομάδα όσο μπορώ περισσότερο. Το σημαντικό είναι η νίκη, ωστόσο θα με βοηθήσει και ψυχολογικά το γκολ που σημείωσα. Η επιτυχία είναι συνολική δουλειά και οι συμπαίκτες μου έκαναν σπουδαία δουλειά στα τρία παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα».

Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του…

«Θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου. Ο στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Αν ο Εργοτέλης πετύχει τότε θα πετύχω και εγώ. Είμαι χαρούμενος όταν κερδίζουμε και κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook