Κινηματογραφική απόδραση με πυροβολισμούς που θύμισε αυτή του Κώστα Πάσσαρη, αλλά ευτυχώς δεν είχε ανθρώπινα θύματα, έγινε το απόγευμα της Παρασκευής από το νοσοκομείο Τρικάλων!

Τρεις Αλβανοί οπλισμένοι με «Καλάσνικοφ» πυροβόλησαν στον αέρα, χτύπησαν τους ειδικούς φρουρούς από την εξωτερική των φυλακών Τρικάλων και πήραν μαζί τους έναν 40χρονο βαρυποινίτη ομοεθνή τους τον οποίο συνόδευαν!

Οι δράστες βρίσκονταν ήδη στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου λίγα λεπτά πριν από τις 7 το απόγευμα, προφανώς έχοντας εκ των προτέρων συνεννοηθεί με τον κρατούμενο ότι θα μεταφερόταν από τις φυλακές προφασιζόμενος οξείς πόνους. Ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων τους φρουρούς οι οποίοι τον συνόδευαν αλλά δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

Τους χτύπησαν με τα κοντάκια των όπλων, ενώ ταυτόχρονα πυροβολούσαν στον αέρα σκορπώντας πανικό στο νοσοκομείο με τους γιατρούς, το προσωπικό και τους ασθενείς να τρέχουν ανάστατοι μακριά από το χώρο όπου βρίσκονταν οι ένοπλοι εισβολείς. Οι τρεις Αλβανοί έβαλαν τον κρατούμενο σε ένα αυτοκίνητο και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα.

Άφησαν, όμως, πίσω τους ένα από τα όπλα τους που τους έπεσε και δεν σταμάτησαν για να το πάρουν. Το όπλο εστάλη για έρευνα στα ειδικά εργαστήρια, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δράστες και τον δραπέτη.


protothema.gr