Μιλώνταςχθες, Παρασκευή 12/10/2012 σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος των εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τομεάρχης οικονομίας, βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς δήλωσε την πλήρη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ενάντια στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και ιδίως της ΑΤΕ και του ΤΤ.

Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που προωθείται σημαίνει πρακτικά ότι η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά έχει επιλέξει να φορτώσει τα χρέη των τραπεζιτών στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Παλεύουμε ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επισήμανε ο Νότης Μαριάς για τη διαγραφή του επονείδιστου χρέους που θα γίνει μετά από σχετικό λογιστικό έλεγχο.

Αυτό θα είναι το έργο μιας Αντιμνημονιακής κυβέρνησης η οποία θα καταγγέλλει το Μνημόνιο, τις δανειακές συμβάσεις και όλους τους νόμους και τις διοικητικές και λοιπές αποφάσεις που έχουν ληφθεί σε εκτέλεση του Μνημονίου και φυσικά αυτές για το ξεπούλημα του ΤΤ και της ΑΤΕ.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ξαναπάρουμε πίσω της Ελλάδα κατέληξε ο Νότης Μαριάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook