Νεκρή βρέθηκε μια 15χρονη Καναδή λίγες εβδομάδες μετά την ανάρτηση στο διαδίκτυο ενός βίντεο στο οποίο γνωστοποιεί ότι έχει πέσει θύμα διαδικτυακής παρενόχλησης.

Ο λόγος για την Todd Amanda μαθήτρια του Coquitlam Basic Alternative Education school η οποία φέρεται να αυτοκτόνησε μη αντέχοντας τις συνεχείς παρενοχλήσεις από συνομήλικούς της.

Η νεαρή είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο στις 7 Σεπτεμβρίου ένα εννιάλεπτο βίντεο όπου αφηγείται την ιστορία της επαναλαμβανόμενης παρενόχλησης από άγνωστο μέσω του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την Vancouver Sun ο διευθυντής του σχολείου επιβεβαίωσε το θάνατό της "Πρόκειται για μια πολύ θλιβερή υπόθεση" δήλωσε στην εφημερίδα ο Paul McNaughton.
Στο βίντεο, η Amanda έχει γράψει σε χαρτάκια πως ξεκίνησε η ιστορία του εκφοβισμού της.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυμνή φωτογραφία του στήθους της κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα άγνωστοι άνθρωποι να την προκαλούν σε καθημερινή βάση στέλνοντας της μηνύματα.

Η νεαρή αφού άλλαξε σχολείο και πόλη σύναψε σχέση με έναν μεγαλύτερό της, ο οποίος είχε δεσμό. Η Amanda δέχθηκε επίθεση από την κοπέλα του μπροστά στους νέους της συμμαθητές οι οποίοι της φώναζαν να την "αφήσει σε ένα χαντάκι".

Στο βίντεο η 15χρονη δεν αναφέρει το όνομα της κοπέλας που της επιτέθηκε, ωστόσο στο τέλος του βίντεο επιβεβαιώνει την ταυτότητά της.


news247.gr