Την πέμπτη της ήττα σε ισάριθμα ματς του πρωταθλήματος Κ20 υπέστη η ομάδα Νέων του Πλατανιά στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Η χανιώτικη ομάδα υπό το βλέμμα του νέου της προπονητή Γιώργου Προμπονά ηττήθηκε με 4-0, σε ματς που ήταν στο πλαίσιο της εξ\’ αναβολής 1ης αγωνιστικής. 
Στο 20\’ ο Παππάς με πλασέ έκανε το 1-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Νάκος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπαρούνα διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων.
Δείτε το 1-0 από το passports.gr
Στο 43\’ ο εκ των κορυφαίων του ΠΑΣ Παπαρούνας με πέναλτι που κέρδισε ο Νάκος από τον Γαλανίδη έκανε το 3-0, για να κλείσει το σκορ στο 59\’ ο Παππάς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Δείτε το 3-0 σε βίντεο του passports.gr
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Τάτσης): Κολιοφούκας (83\’ Βαλτάς), Χαρίσης, Καμποσιώρης, Τάχιας, Αλεξίου, Θεοδωράκης, Παππάς, Φαρμάκης, Παπαρούνας (61\’ Κολιός), Νάκος (78\’ Μπάγιας), Ασωνίτης.
Πλατανιάς (Ηλίας Μαχαίρας): Κοκκαλάς, Κονονένκο, Τσικουδάκης, Πατρικάκης, Ντούπης (54\’ Καζαντζής), Μπουρμπάκης,  Κ. Μαραγκουδάκης, Ροκάκης (59\’ Ι. Μαραγκουδάκης), Γαλανίδης (70\’ Τζαγκαράκης), Τσίτας, Λίκας.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook