Συγκίνηση έχει προκαλέσει στους συμπατριώτες του και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ιστορία  του Ash Williamson, ενός 23χρονου Άγγλου τουρίστα, που ήρθε στη Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές και κατέληξε να δίνει μάχη για τη ζωή του σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Ο 23χρονος πατέρας ενός 3χρονου αγοριού από προηγούμενη σχέση του,  προγραμμάτισε μαζί με την κοπέλα του ένα ταξίδι \”της τελευταίας στιγμής\” στη Κρήτη και θα αναχωρούσαν από το νησί την Τρίτη, παίρνοντας όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι τους.

Όμως ένα ατύχημα, τους άλλαξε δραματικά τα σχέδια. Την Κυριακή το βράδυ, και ενώ η σύντροφος του 23χρονου, Natalie Ring, χαλάρωνε στο ξενοδοχείο, ο άτυχος νέος αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με το ποδήλατο.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα ο 23χρονος έπεσε θύμα τροχαίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο όπου βρίσκεται σε καταστολή, καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή.

Οι πληροφορίες για το πώς έγινε το ατύχημα είναι συγκεχυμένες, όμως μέχρι και αυτήν την ώρα ο 23χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του.

Η 26χρονη σύντροφος του νεαρού ειδοποίησε την οικογένεια του, και οι δύο γονείς μαζί με τον αδελφό του Ash, έφτασαν στο Ηράκλειο ελπίζοντας ότι ο αγαπημένος τους θα βγει νικητής από αυτή τη δοκιμασία.

Η είδηση του ατυχήματος προκάλεσε συγκίνηση στον τόπο καταγωγής του 23χρονου ενώ δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook με τον τίτλο \”Prayers for Αsh Williamson\” (δείτε εδώ), στην οποία υπάρχει καθημερινή ενημέρωση για την πορεία της υγείας του.

Οι γιατροί την Πέμπτη ξύπνησαν για λίγο τον 23χρονο για να δουν τις αντιδράσεις του και στη συνέχεια τον \”έριξαν\” πάλι σε καταστολή, ενώ σταδιακά μειώνουν την αγωγή του και ελπίζουν ότι οι λειτουργίες του οργανισμού του θα επανέλθουν κανονικά.

Στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook δίνεται η δυνατότητα σε οσους θέλουν να προσφέρουν χρήματα ενώ κάποιοι τοποθετούν κουτιά σε τοπικές επιχειρήσεις προκειμένου και συγκεντρώνουν και εκεί χρήματα, καθώς είναι άγνωστο για πόσο καιρό η οικογένεια θα παραμείνει στο Ηράκλειο και η διαμονή πλέον των οικείων του στη Κρήτη είναι δαπανηρή.

Οι ευχές όλων είναι ο Ash να γίνει σύντομα καλά και όλα αυτά να γίνουν μια άσχημη αναμνηση.

 (δείτε εδώ δημοσίευμα σε αγγλικό δίκτυο)

Flashnews.gr/ Ελένη Ζουμαδάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook