Η σύζυγος του 45χρονου μαζί με τον εραστή της Τ.Γ. σχεδίασαν και εκτέλεσαν τον άτυχο πατέρα 2 παιδιών…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaReport το νέο σατανικό ζευγάρι φέρεται να έχει ομολογήσει το στυγερό έγκλημα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από πολύωρη ανάκριση και έρευνα κατάφεραν να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία του 45χρονου Μιλτιάδη Δράμαλη, που χθες τα ξημερώματα συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας, παρά τις προσπάθειες της συζύγου να τους οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Το ζευγάρι των δολοφόνων είχε το χρόνο να καθαρίσει το διαμέρισμα, να εξαφανίσει κάποια στοιχεία και να το αφήσει σε τέτοια κατάσταση που να υποδηλώνει ληστεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του LamiaReport, η άγρια δολοφονία έγινε με πυροβόλο όπλο τύπου \”φλόμπερ\” το οποίο έχει στη διάθεσή της η αστυνομία. Μάλιστα φέρεται αρχικά να χτύπησαν πολλές φορές, με το πίσω αιχμηρό μέρος του όπλου, το κεφάλι του θύματος και στη συνέχεια να του έδωσαν την χαριστική βολή.

Η 42χρονη συζυγοκτόνος είχε πολλά προβλήματα με τον άνδρα της και όπως όλα δείχνουν διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, με τον επίσης 45χρονο εραστή της, που γνώριζε από παλιά. Ο 45χρονος Τ.Γ. δούλευε ως φαναρτζής, αλλά αυτή την περίοδο ήταν άνεργος.

Το νέο σατανικό ζευγάρι διάλεξε την ημέρα των γενεθλίων της συζύγου για να βγάλουν από την μέση τον άτυχο 45χρονο την ώρα που κοιμόταν.

Φυσικά τραγικά θύματα της υπόθεσης, που συγκλονίζει τη Λαμία, είναι τα δυο μικρά αγόρια του 45χρονου, που το πρωί έφυγαν για το σχολείο όπως κάθε μέρα, χωρίς να ξέρουν ότι από χθες όλα αλλάζουν στη ζωή τους, αφού είναι η μέρα που ξεκίνησε ο δικός τους Γολγοθάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook