Την προσπάθεια συλλογής ρουχισμού «Στηρίζω», στηρίζει ενεργά, ο βουλευτής Ν.Δ. Μάξιμος Σενετάκης.

Η πρωτοβουλία, που ξεκίνησε από την Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας, με τη στήριξη της Δ.Α.Π. και της Νέας Δημοκρατίας, άρχισε επίσημα από το Ηράκλειο το Σάββατο το μεσημέρι, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε μπροστά από τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

Μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., της Δ.Α.Π., οι βουλευτές του νομού Ηρακλείου της Ν.Δ., ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, εκπρόσωποι της ΝΟ.Δ.Ε. Ηρακλείου, πολιτευτές, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και πολίτες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας «Στηρίζω» στο Ηράκλειο.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μάξιμος Σενετάκης παρέδωσε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας βασικά είδη ρουχισμού στηρίζοντας τη γενικότερη προσπάθεια που γίνεται με στόχο τη βοήθεια των ασθενέστερων οικονομικά ομάδων. Υπενθυμίζεται πως η προσπάθεια πραγματοποιείται σε 52 πόλεις της Ελλάδας, ενώ σκοπός της είναι η στήριξη των ανθρώπων που αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται.

Όλες οι προσφορές πρόκειται να παραδοθούν στην Εκκλησία της Ελλάδος και στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πολυτέκνων προκειμένου να διατεθούν σε οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη σε όλη τη χώρα. Η στήριξη στην προσπάθεια γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα dressmiles.gr, ενώ πολύ σύντομα πρόκειται να ανακοινωθεί ο χώρος συγκέντρωσης ρουχισμού στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook