Αν και τουλάχιστον για ένα ημίχρονο ο Πλατανιάς ήταν απολαυστικός, ο Γιάννης Χατζηνικολάου δήλωσε ότι περίμενε περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του στο φιλικό με τον ΠΟΑ.
Ο Σερραίος τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης στα Περιβόλια δήλωσε: Δεν ήμασταν όπως θα ήθελα να είμαστε. Ίσως η διαφορά δυναμικότητας να χαλάρωσε κάπως τους ποδοσφαιριστές μας. Σε γενικές γραμμές, έπρεπε να δείξουμε περισσότερο ενδιαφέρον και πάθος για το παιχνίδι\”.
Σχετικά με το ματς απέναντι στον ΟΦΗ (22/10) είπε:  \”Το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα άλλα παιχνίδια. Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο παίζουμε μέσα στην έδρα μας, με μία ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χρίζει προσοχής. Οι απαιτήσεις και οι δυσκολίες του αγώνα, θα είναι πολύ υψηλές\”.
Σε ερώτηση για αν παίξουν ρόλο στο ματς τα προβλήματα του ΟΦΗ απάντησε: \”Δεν παίζουν μπάλα τα προβλήματα… Οι ομάδες την ώρα του παιχνιδιού δεν φέρνουν το πρόβλημα \’μέσα\’. Μπορεί να δημιουργείται όλη την εβδομάδα ένας επηρεασμός γύρω-γύρω αλλά εκείνη την ώρα εξαρτάται το πώς θα παρουσιαστείς εσύ\”.
Τέλος θέλησε να… προσγειώσει τους παίκτες του μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στη Super League:

\”Σίγουρα βαθμολογικά και ψυχολογικά είμαστε καλά. Ουαί κι αλίμονο όμως αν μείνουμε εκεί ή αν δείξουμε αλαζονεία, το έχω πει πολλές φορές, ή καβαλήσουμε το καλάμι. Είναι πολύ δύσκολο να κατέβεις από εκεί ψηλά… Οι ομάδες που προέρχονται από τις μικρότερες κατηγορίες, πάντα θα πρέπει να έχουν συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και να μην φεύγουν από τους στόχους που έχουν βάλει. Δικός μας στόχος είναι η παραμονή και θα το λέμε συνέχεια, αλλά για να το καταφέρουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, πρέπει η προσπάθειά μας να είναι πολύ μεγαλύτερη\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook